Waardering atleten seizoen 22-23

In januari huldigt AC Break zijn atleten ‘alle categorieën’ (van cadet tot en met master) die bijzondere prestaties hebben geleverd in het afgelopen seizoen. Normaal doen we dat tijdens een nieuwjaarsreceptie, maar met de werken aan het stadion in Brasschaat hebben we momenteel niet de geschikte locatie.

Dus doen we het virtueel. Het afgelopen seizoen scoorden onze atleten vooral op provinciaal niveau. Sofie Gys werd kampioen 80mH bij de cadetten, Robbe Lucas werd kampioen op de 400m bij de scholieren, Yana Schaerlaeken haalde goud in het hoogspringen bij de juniors, en in diezelfde categorie haalde Daphne Van Doninck tweemaal goud (kogel en discus). Bij de seniors scoorden, zoals zo vaak tevoren, Timothy Truyts (goud in de discus) en Yannick Ceulemans (zilver in het hoogspringen). Ook bij de masters waren het de bekende namen: Nick Van Peborgh werd 1e bij de masters 35+ op de 10 miles (9e in de totaalrangschikking) in opnieuw een mooie tijd, en Dirk Vermeiren was 2de bij de masters 50+. Dirk haalde ook twee medailles op het Belgisch kampioenschap masters indoor: goud op de 1500m, en brons op de 800m. Ronny Rebeck werd provinciaal kampioen in het veldlopen bij de masters 55+. Een laatste vermelding is er voor een aflossingploeg van scholieren en juniors: Niels Van Loock, Nils De Proost, Robbe Lucas en Joppe Van de Eede werden provinciaal kampioen juniors 4x800m.

We willen al deze atleten van hart feliciteren met hun prestatie. Er komt een virtuele enveloppe met inhoud hun richting uit.