Verslag Loopaton en kermisspelen 2017

Alle promotie ten spijt konden we blijkbaar maar een fractie van onze 549 aangesloten leden warmmaken voor deze fondsenwervingsactie.

Vijftig (50!) dapperen (30 ben/pup/min en 20 ouderen, waarbij 3 joggers) liepen zaterdag een half uur of een uur lang rondjes rond de piste in Ekeren ten voordele van de clubkas. Zij werden daarbij aangemoedigd door een talrijk opgekomen publiek van symphatisanten, die de kassa van de kantine ook goed deden rinkelen. Dankzij de inspanningen van de 50 lopers haalden we fantastische 4000 EUR sponsorgeld bijeen – als we nu eens met 100 waren geweest...

Bijzondere vermeldingen: Hans Nuyts liep 50 ronden, Jorn Smits haalde het meeste sponsorgeld bijeen, Laura Bressinck deed als enige damesatlete mee aan de uurloop. Bij de jongsten liepen Kas Michel, Seppe Lucas, Alesia Leloup en Kathy Dekeyser 17 rondjes op een half uur.

Ook een woord van dank voor de ‘kantineploeg’ van Ekeren, die de randanimatie en de volksspelen verzorgde, en voor de jeugdtrainers die de volkspelen bemanden, en de inschrijvingen en het telwerk voor hun rekening namen.

Het bestuur