Trainingssessies voor alle afstanden beschikbaar

Vele joggers van kern Brasschaat hebben zich de afgelopen maanden de vraag gesteld wat er volgt na het behalen van hun attest Start-to-Run 10KM. Tot nogtoe was er in deze kern geen gestructureerde/georganiseerde opvolging naar langere afstanden (in kern Ekeren bestond die mogelijkheid al langer). Er ontstonden dan ook individuele initiatieven/groepen.We zijn verheugd dat we vanaf heden die opvolging vanuit beide kernen kunnen aanbieden. In Kern Brasschaat zal je nu ook zowel in het voorjaar als in het najaar buiten de Start-to-Run sessies naar 10Miles en halve marathon kunnen trainen. We bieden je hiervoor de nodige informatie, trainingsschema's, opvolging en advies.

In Brasschaat zal er in modules van 13 weken gewerkt worden. Deze modules sluiten naadloos aan elkaar aan, zodat je na het behalen van een afstand moeiteloos aan de volgende module kan beginnen .

Na het behalen van een afstand kan je er steeds voor kiezen om deze afstand te behouden of toch maar een kortere afstand te blijven onderhouden. Er zijn genoeg groepen waar je je gading zal vinden.

Een marathon behoort ook tot de mogelijkheden, al dient gezegd dat dit niet voor iedereen is weggelegd. De marathon vergt een zeer specifieke voorbereiding.

Voor meer info en advies kan je terecht op onze infoavond op maandag 18 september 2017 om 19u00 (kantine Louis De Winterstadion  Brasschaat), bij de coördinatoren of via het contactformulier (Joggers) op deze website.

Veel looplezier!