Start To Run najaar 2017

Wil je volgend jaar 10 miles lopen?
Dat kan als je...

 

Voor velen heeft die 10 miles toch iets magisch, de spanning voelen voor de start en dan lopen tussen supporters en toegejuicht worden door familie en vrienden om dan triomfantelijk over die eindstreep te lopen. Voor velen een droom maar dan één die je kan waarmaken.

Atletiek Club BREAK helpt je hierbij en start met een nieuwe reeks “Joggen voor beginners”. Deze sessies gaan door in beide kernen.

Kern Brasschaat start op dinsdag 19 september om 19u00. Er wordt steeds verzameld aan het atletiekterrein in het Louis De Winterstadion, Hemeldreef - Park van Brasschaat.  Hier gaan de trainingen door op dinsdag en donderdag om 19u00 op zondagochten start men om 10u00. 

Kern Ekeren start op woensdag 20 september om 18u45. Er wordt steeds verzameld aan het atletiekterrein in het Hagelkruispark aan de Oorderseweg (aan atletiekpiste) op woensdag en vrijdag, Op zondagochtend om 09u00 in het Hof de Bist aan de trappen van het kasteeltje in de Veltwijklaan. 

Er wordt gewerkt met een 10 weken trainingsschema (30 lessen) dat reeds door honderden met succes werd afgewerkt. Enige loopervaring is absoluut niet vereist. We lopen steeds onder leiding van ervaren en enthousiaste jogbegeleiders. 

Doelgroep zijn die mensen die willen beginnen met hun conditie op te bouwen.  Aarzel dus niet, het is zeker de moeite waard om te proberen. Ter illustratie: de eerste les gaat over slechts 18 minuten waarvan er een groot aantal gewandeld worden.

Daarna blijven we lopen met begeleiding en schakelen later over naar de volgende module.

Mensen met een lichte loopervaring (= 30 minuten ononderbroken kunnen lopen) kunnen contact opnemen voor de cursus “gevorderden” (van 5 km naar 10 km).

De prijs voor deze cursussen bedraagt € 25,00 voor 10 weken. Hierbij is  inbegrepen:  een verzekering, een 10 weken trainingsschema en bij succes een mooi diploma. De meeste mutualiteiten zorgen ook voor een tussenkomst in de kosten.

Inschrijven kan het beste online. Je kan ook naar de infovergadering komen die we organiseren op maandag 18 september om 19u00 in het clublokaal van onze kern te Brasschaat in het L De Winterstadion.
Op deze vergadering geven we meer uitleg over het hele verloop van de training, en nuttige tips in verband met schoeisel, kleding en voeding. Wie wil kan zich die avond nog inschrijven.

Meer info vind je ook op deze pagina.