Ereprijs Frans Laureyssens (verslag Gino)

Een verslagje hoort er natuurlijk bij met onze mooie meeting.

Het was natuurlijk wel afwachten of er volk op ging afkomen (dit ter zijde)

Zo een meeting is niet op 1,2,3 gebeurd, voorbereidingen van weken op voorhand en zelfs langer.

In ieder geval de dag begon al met zonneschijn. Niet al te veel vrijwiliggers, maar de vaste kern waar men op kan rekenen die waren er wel van het eerste tot het laaste uur van de meeting (BEDANKT MENSEN,ZONDER JULLIE LUKT DIT GEWOON NIET)

Het was nog maar 14.30u en de eerste mensen waren er al, de drank stond al fris en de hot-dog’s al warm, de ploeg van de kantine was er klaar voor.

De jury, de technische staf en de vrijwilligers en de speaker, laat ze maar komen.

Om 16.00u zijn we van start gegaan, ikzelf stond in de kantine en daar hoor je natuurlijk het meeste kommentaar op de meeting. Nu moet ik zeggen normaal is het horen zien en zwijgen als cafe baas he Maar toch wil ik dit even kwijt heb namelijk geen enkele slechte kommentaar gehoord aan mijn toog. Alleen maar goede, er is zelfs een mail naar onze voorzitter (Jan van Roey) gestuurd van over de grens (Nederland)

Wat was het een leuke wedstrijd! De sfeer was gezellig en gemoedelijk. We waren in totaal met 5 atleten van onze vereniging,en hadden het goed naar onze zin. Bedankt voor de organisatie.

Dit is natuurlijk altijd leuk om te horen, en dat zegt toch dat we goed bezig zijn.

Nu ga ik hier natuurlijk niet alle uitslagen op noemen die kun je natuurlijk vinden op www.acbreak.be

Wel even vermelden dat de jonge heer Jaan Bal zijn limiet voor de topsportschool heeft gehaald en dat op onze eigen meeting ( polsstok 3.30m ) proficiat. En dank aan zijn trainer Andre Croux.

Er is ook soms slecht nieuws te melden, namelijk Van de Vijver Lorenzo en Deprez Jacques waren samen naar Dilbeek om deel te nemen aan het Vlaams meerkamp kampioenschap,maar helaas raakte zij beiden geblesseerd. Zo zie je maar het kan ook al eens tegen zitten. Langs deze weg het beste en verzorg jullie dat we terug van jullie prestatie’s kunnen genieten

En natuurlijk dank ik ook al onze eigen atleten van de club die er bij waren en volgende keer zullen er nog wel meer zijn, zodat de kern Ekeren en kern Brasschaat nog meer naar elkaar zullen groeien want alleen is maar alleen en alleen en als we er allen in geloven gaat dit lukken.

Alez, nu nog een LEFFEKE en recht naar huis!!

Tot later,en de deur van mijn kantine staat altijd open ( alez als de verwarming aan staat niet natuurlijk )

Groetjes,Gino.