Crosscup Relays zondag 25/10/2015

Het zomerseizoen loopt stilaan ten einde. Afgelopen weekend vond de finale van het AAS-Criterium plaats en komende zaterdag strijden onze atleten nog om de titel van 'clubkampioen'. Daarna starten we met de voorbereiding van het winterseizoen: er wordt opnieuw aangesloten, ...

Ondanks dat er nog een pistewedstrijd op het programma staat, willen we ook al vooruitblikken op de eerste veldloop. Naar goede gewoonte, starten we ook dit jaar met de Crosscup Relays. Deze vinden dit jaar plaats op zondag 25 oktober. In tegenstelling tot andere veldlopen waar de individuele prestaties tellen, telt hier de clubprestatie. Er wordt namelijk in ploegen van drie atleten gelopen.

De laatste jaren konden we steeds enkele ploegen afvaardigen. Ook dit jaar hopen we weer met een aantal ploegen richting Gent te vertrekken en het veldloopseizoen op een leuke manier in te zetten!

Wil jij meedoen?

Schrijf je dan zo snel mogelijk in via het inschrijvingsformulier. Inschrijven kan t.e.m. 15 oktober. Nadien zullen wij je op de hoogte brengen of er voldoende atleten zijn en met wie je in een ploeg loopt.

Met vragen en/of voor meer informatie kan je terecht bij Pascale, Katrien of Anke.