AC Break werkt aan de toekomst via clubgrade

Na de coronaperiode is de club een beetje ingedommeld. De verschillende joggersgroepen zijn wel heel actief, en we hebben een grote groep jeugd op training in Ekeren en Brasschaat, maar algemeen is duidelijk dat we nood hebben aan een nieuwe boost.

De infrastructuurwerken in Brasschaat zetten tijdelijk een rem op wedstrijdactiviteiten, maar zullen resulteren in een verbetering die we willen doortrekken richting organisatie van de club. Er zijn al een aantal kleine stappen gezet, maar het ontbreekt de club nog aan slagkracht.

Via het ‘clubgrade’ traject van de Vlaamse Sportfederatie hopen we hierin verandering te brengen. Op 7 en 8 november namen een aantal vrijwilligers uit verschillende geledingen (atleten, joggers, ouders, medewerkers en bestuursleden) deel aan een eerste brainstormsessie onder leiding van Johan Buijs. Daar werden onder meer een aantal kernwaarden geïdentificeerd die richting kunnen geven aan de werking van de club. Tijdens de volgende maanden zal hierop worden voortgebouwd, en we hopen met een aantal concrete voorstellen te ‘landen’ in het voorjaar. We houden jullie op de hoogte.