PK meerkamp jeugd

De resultaten van het PK staan online. Je vindt ze onderaan deze pagina. Proficiat aan alle atleetjes voor hun puike prestaties. Wij danken alle medewerkers, juryleden en het PCA voor het vlotte verloop en het welslagen van deze meeting. Dankzij al deze vrijwilligers is deze grote organisatie haast probleemloos verlopen. 

Weldra verschijnt een verslagje en komt het foto-album online.

Aanmeldingsuren: Op een provinciaal kampioenschap moet je je ten laatste 45 minuten voor het begin van je eerste proef aanmelden. De aanmeldingsuren zijn per categorie, niet per groep. Omdat de mensen van het PCA, die de aanmeldingen registreren, ook zullen jureren, gelden volgende uiterste aanmeldingsuren:

  • benjamins meisjes: 13u45
  • benjamins jongens: 09u15
  • pupillen meisjes: 10u00
  • pupillen jongens: 09u15
  • miniemen meisjes: 09u15
  • miniemen jongens: 09u15

De aanmeldingsuren zullen strikt nageleefd worden. Kom op tijd naar het stadion. Een wegbeschrijving en een plan met parkeerplaatsen vind je hier. Bij deze doen we ook een oproep aan ouders en oudere (ex-)atleten om jurylid te worden. Hoe meer juryleden, hoe beter het werk verdeeld kan worden.

Het uurrooster vind je onderaan deze pagina. Op de eerste proef na, zijn de uren indicatief. Om dit schema te kunnen volgen, is het noodzakelijk dat elke atle(e)t(e) goed oplet en opvolgt wanneer het zijn of haar beurt is.

Let op: als je inschrijft voor het PK Meerkamp moet je in principe aan ALLE proeven van jouw categorie deelnemen! Alleen zo kunnen we ontdekken wie de provinciale meerkampkampioen is!

Volgende proeven staan op het programma:

Categorie Meerkamp Proeven
Benjamins meisjes 4-kamp 60 - 600 - ver - hockey
Benjamins jongens 4-kamp 60 - 600 - ver - hockey
Pupillen meisjes 4-kamp 60 - 1000 - ver - kogel
Pupillen jongens 4-kamp 60 - 1000 - ver - kogel
Miniemen meisjes 5-kamp 80 - 1000 - hoog - ver - speer
Miniemen jongens 5-kamp 80 - 1000 - hoog - ver - speer

 

Datum: 
maandag, 25 mei, 2015 - 10:00
Te: 
Louis De Winterstadion, Brasschaat
Sluitingsdatum: 
vrijdag, 8 mei, 2015
In clubverband: 
ja
Gezamenlijk vertrekuur: 
08:45
Foto album: