Atletiekkamp Brasschaat 2014

Inschrijven voor het atletiekkamp is helaas niet meer mogelijk, wegens volzet. Voor het atletiekkamp in Ekeren kan je nog wel inschrijven. En volgend jaar organiseren we weer een kamp tijdens de eerste week van de grote vakantie.

 

Ben je te vinden voor een weekje sport en spel? Dan hebben wij voor jou de ideale activiteit om de zomervakantie te beginnen! Atletiekclub BREAK organiseert een supertof atletiekkamp.

 

Iedere dag maak je kennis met enkele atletiekproeven, van kogelstoten tot speerwerpen, van spurten tot polsstokspringen, van hoogspringen tot ... Na een weekje kan je jezelf een echte meerkamper noemen! Maar er is meer dan atletiek: bosspelen, omnisporten en zwemmen staan ook op het programma, alles onder begeleiding van gediplomeerde en enthousiaste trainers!

 

Wie: álle kinderen van 6 tot 12 jaar

Waar: Louis De Winterstadion, gemeentepark Brasschaat

Wanneer: 30 juni – 04 juli 2014. Elke dag zijn er twee activiteitenblokken, van 9u tot 12u en van 13u30 tot 16u. Er is opvang voorzien van 8u tot 17u.

Meebrengen: sportkledij, drank en lunchpakket

Meer info: via het contactformulier (categorie: Atletiek – Brasschaat) of bij André Croux (0486/88.13.19)

 

Inschrijven kan alleen via het inschrijvingsformulier op de website, voor 15 juni. Na inschrijving ontvang je van ons een mail met de betalingsgegevens. Pas na betaling van het deelnamegeld, op rekeningnummer BE43 4151 1373 1101 van Brasschaat Atletiekclub, is je inschrijving compleet. Het aantal plaatsen is beperkt, schrijf dus snel in! Uiterlijk 1 week voor het begin van het kamp moet de betaling uitgevoerd zijn.

De prijs voor dit kamp bedraagt 100 euro (80 euro voor leden van AC BREAK). Hierin is inbegrepen: begeleiding door opgeleide trainers, verzekering, toegang zwembad, voor- en na-opvang, alle materialen en elke dag een drankje. Bij annulering door ziekte of ongeval wordt het inschrijvingsgeld, verminderd met 10 euro administratiekosten, terugbetaald. Hiervoor verwachten we wel dat je ons voor aanvang van het kamp een doktersbriefje bezorgt. 

Datum: 
maandag, 30 juni, 2014 - 09:00 t/m vrijdag, 4 juli, 2014 - 16:00
Te: 
Louis De Winterstadion, Brasschaat
Sluitingsdatum: 
zondag, 15 juni, 2014