Atletiekkamp Ekeren 2018

Heb je interesse in lopen, springen en/of werpen. Geniet je van een weekje sport en spel in de buitenlucht, dan is deze afsluiter van de vakantie misschien iets voor u?
Op een speelse manier leer je de verschillende disciplines van atletiek kennen of kan je je er verder in bekwamen. Zo zal je uw grenzen verleggen in het hoog- of verspringen, spurten, kogelstoten , speer- of discuswerpen. Op het einde van de week ben je een echte meerkamper. Maar dit sportkamp biedt meer: ook omnisporten, oriëntatielopen, bosspelen, … staan op het programma, alles onder begeleiding van gediplomeerde en enthousiaste trainers.  
 
Wie: álle kinderen van 6 tot 12 jaar (2005 tot 2012)
Waar: atletiekpiste, Hagelkruispark, Oorderseweg 83 in Ekeren (achter het zwembad)
Wanneer: 27 - 31 augustus 2018. Elke dag zijn er twee activiteitenblokken, van 9u tot 12u en van 13u30 tot 16u. Er is opvang voorzien van 8u tot 17u.
Meebrengen: sportkledij, drank en lunchpakket
Meer info: via het contactformulier (categorie: Atletiek – Ekeren) 
Inschrijven kan niet meer. Alle plaatsen zijn volledig ingevuld. Indien er opnieuw plaatsen zouden bijkomen, zal dit via de website bekend gemaakt worden.
De prijs voor dit kamp bedraagt 110 euro (80 euro voor leden van AC BREAK). Hierin is inbegrepen: begeleiding door opgeleide trainers, verzekering, voor- en na-opvang, alle materialen en elke dag een drankje met tussendoortje. Bij annulering door ziekte of ongeval wordt het inschrijvingsgeld, verminderd met 10 euro administratiekosten, terugbetaald. Hiervoor verwachten we wel dat je ons voor aanvang van het kamp een doktersbriefje bezorgt. 

Datum: 
maandag, 27 augustus, 2018 - 09:00 t/m vrijdag, 31 augustus, 2018 - 17:00
Te: 
Ekeren
Sluitingsdatum: 
zaterdag, 28 juli, 2018