mei 2019

Jogging met Brunch 2019

Op zondag 30/06/2019 organiseert AC Break na de wekelijkse duurloop van de joggers in het park van Brasschaat en het Peerdsbos een lekkere, gezonde brunch in de cafetaria van het Louis De Winter Stadion. Alle leden van onze club zijn welkom met familie en vrienden. Voor deze laatsten blijft cafetaria geopend tijdens de jogging. Zij kunnen ook meejoggen als ze willen.

Iedereen kan zijn of haar training afwerken en daarna komen brunchen. Douches en kleedkamers zijn aanwezig in het stadion.

Het buffet zal opengaan om 11u00.

Voor de brunch moet je ten laatste op 26 juni inschrijven, via het online inschrijvingsformulier. Leden betalen 12 euro, niet-leden 15 euro, en kinderen van 5 tot 12 jaar betalen 8 euro. De inschrijving is pas volledig na betaling op rekeningnummer BE43 4151 1373 1101 van atletiekclub Break. Schrijf snel in, want het aantal inschrijvingen is beperkt tot 100 deelnemers.

Jogging met Brunch 2019

Brunch

Op zondag 30/06/2019 organiseert AC Break na de wekelijkse duurloop van de joggers in het park van Brasschaat en het Peerdsbos een lekkere, gezonde brunch in de cafetaria van het Louis De Winter Stadion.  Alle leden van onze club zijn welkom met familie en vrienden. Voor deze laatsten blijft  cafetaria geopend tijdens de jogging.  Zij kunnen ook meejoggen als ze willen.

AC Break scoort op 10 miles en Kom op Tegen Kankerloop

Eind april en begin mei zijn traditionele hoogdagen voor onze afstandslopers en joggers. Ook dit jaar liet Break van zich spreken op de 10 miles. Nick Van Peborgh ging (tegen zijn eigen verwachtingen in) voor de zesde keer met de overwinning aan de haal in de Antwerp 10 Miles (48’42”), maar moest hard werken om clubgenoot Benoît Goethals (49’14”) die een snelle start nam achter zich te laten. Een én twee, dat hadden we nog niet meegemaakt. Tel daarbij dan nog Dirk Vermeiren, die als (M45+) op de 49e plaats eindigde in 55’40”, en je spreekt van een mooi clubresultaat.

Duplicaat van Omnisport

Beste (ex-)atleet, ouder, sympathisant,

Als je de voorbije maand minstens één keer hebt gezegd dat je wel (terug) wat meer wilt sporten (maar het nog niet hebt gedaan), is deze mail exact voor jou bedoeld. AC Break start na het herfstverlof een omnisport-aanbod op voor sociale sporters (M/V/X) vanaf 20 jaar.

Dat ben ik! Wat mag ik verwachten? Elke week een andere sport, maar wel altijd plezant samen zijn, zweten en nadien proberen om de opgedane dorst te lessen in onze kantine. Af en toe een wedstrijdje maar niet competitief en zeker niet te serieus.