Atletiekkamp Brasschaat 2023

Heb je interesse in lopen, springen en/of werpen. Geniet je van een weekje sport en spel in de buitenlucht, dan is deze week als begin van de vakantie misschien iets voor jou?

Op een speelse manier leer je de verschillende disciplines van atletiek kennen of kan je je er verder in bekwamen. Zo zal je uw grenzen verleggen in het hoog- of verspringen, spurten, kogelstoten , speer- of discuswerpen. Op het einde van de week ben je een echte meerkamper. Maar dit sportkamp biedt meer: ook omnisporten, pleinspelen, bosspelen, … staan op het programma, alles onder begeleiding van gediplomeerde en enthousiaste trainers.  

 

Wie: álle kinderen van 6 tot 12 jaar (geboortejaren 2010 tot 2017)

Waar: atletiekpiste, Louis De Winterstadion in het park van Brasschaat

Wanneer: 3 t/m 7 juli 2023. Elke dag zijn er twee activiteitenblokken, van 9u tot 12u en van 13u30 tot 16u. Er is opvang voorzien van 8u tot 17u.

Meebrengen: sportkledij, drank en lunchpakket

Meer info: via het contactformulier (categorie: Atletiek – Brasschaat) 

Inschrijven kan alleen via het inschrijvingsformulier op de website, voor 1 juni. Na inschrijving kom je op een webpagina met de betalingsgegevens. Pas na betaling van het deelnamegeld, op rekeningnummer BE43 4151 1373 1101 van Brasschaat Atletiekclub, is je inschrijving compleet. Het aantal plaatsen is beperkt, schrijf dus snel in! Uiterlijk 1 week voor het begin van het kamp moet de betaling uitgevoerd zijn.

De prijs voor dit kamp bedraagt 110 euro (80 euro voor leden van AC BREAK). Hierin is inbegrepen: begeleiding door opgeleide trainers, verzekering, voor- en na-opvang, alle materialen en elke dag een drankje met tussendoortje. Bij annulering door ziekte of ongeval wordt het inschrijvingsgeld, verminderd met 10 euro administratiekosten, terugbetaald. Hiervoor verwachten we wel dat je ons voor aanvang van het kamp een doktersbriefje bezorgt. 

Datum: 
maandag, 3 juli, 2023 - 08:00 t/m vrijdag, 7 juli, 2023 - 17:00
Te: 
Louis De Winterstadion, Brasschaat
Sluitingsdatum: 
donderdag, 1 juni, 2023
In clubverband: 
nee