Wafelslag 2018

Voor de 4e keer organiseert Break een wafelslag! De verkoop van vanille-, chocolade- en gecombineerde wafels (dozen van 700 g, aan 6 € per doos) liet ons enkele jaren geleden toe om te investeren in wandrekken. De opbrengsten van de wafelslag van dit jaar zullen geïnvesteerd worden in sportmateriaal. De wafelslag gaat van start in de week van 16 oktober. De trainers zullen briefjes en bestelbonnen uitdelen. Er zullen ook bestelbonnen ter beschikking liggen in de kantines. De actie loopt tot na de herfstvakantie (9 November). Dan moeten de bestellingen binnengebracht worden. De verkopers halen de wafels af in de kantine in de week van 21 en 23 november, en staan in voor de verdeling. Wie 10 dozen wafels verkoopt, krijgt een filmticket cadeau. De beste verkoper krijgt nog een verrassing mee naar huis. Wens je meer info? Neem dan contact op via het contactformulier (categorie Atletiek). Wij hopen op ieders medewerking voor een succesvolle verkoop !

Wafelslag- actie verlengd

De einddatum voor de wafelslag wordt met enkele dagen verlengd voor wie vorige week en deze week op reis was. Je kan nog bestellingen binnen brengen tot Dinsdag 13 November voor Brasschaat en tot Woensdag 14 November voor Ekeren.

Wie zijn bestellingen rond heeft, brengt de strookjes (duidelijk ingevuld) en gepast geld zo snel mogelijk binnen in het clublokaal.

Tags: 
BijlageGrootte
wafelslag-2018-bestelbon.doc353 KB