Inschrijvingsformulier Kapittelloop 2018

logo Start to RunJe kan je nu online inschrijven voor de Kapittelloop op zaterdag 01 september 2018.

Opgelet! De voorinschrijvingen worden afgesloten op 21 augustus. Nadien kan je nog inschrijven de dag zelf vanaf 17u00 in het Louis De Winterstadion. Alle deelnemers aan de 10 miles krijgen een technisch loopshirt. Voor de andere wedstrijden kan je enkel bij voorinschrijving een T-shirt bestellen.

Voor de aflossing volstaan de gegevens van de ploegverantwoordelijke. Vul in het vak 'opmerkingen' de namen van de andere ploegleden in, en eventueel de maat van T-shirt.

Je inschrijving is pas volledig na betaling van het inschrijvingsgeld op rekening BE43 4151 1373 1101 (KBC) van Brasschaat Atletiekclub, met vermelding van je Naam, Voornaam en Afstand.

TIP:  Bespaar jezelf dubbel werk door je eerst eenmalig te registreren op onze website. Van zodra je accountaanvraag is goedgekeurd en je bent aangemeld op de site, worden je gegevens automatisch ingevuld in het inschrijvingsformulier.

 

Je gegevens
Enkel voor atleten aangesloten bij de Vlaamse Atletiekliga.
Enkel voor atleten aangesloten bij een VAL-club.
Je keuze
Alleen invullen voor de aflosssing 4 x 4 km!
Loopshirt
Wil je een technisch loopshirt bestellen? Gratis bij de 10 miles, bij de andere wedstrijden enkel bij voorinschrijving voor 7 € .
Hier kan je eventueel extra informatie toevoegen i.v.m. je inschrijving