ETIXX infosessie : Sportvoeding in functie van de prestatie

Bent u één van de sporters die eindelijk eens een duidelijk beeld wil krijgen van gezonde voeding en sportvoeding voor, tijdens en na de inspanning?

Vraagt u zich soms af welke producten nu effectief prestatiebevorderend werken?

Zijn hydratatie en recuperatie belangrijke aspecten in uw sport of zegt dit u net helemaal niets?

Zou u graag te weten willen komen wat u moet eten om uw sportprestaties te optimaliseren?

 

Indien u op bovenstaande vragen minstens eenmaal een “ja” hebt geantwoord, dan heten wij u als lid van Trinity of AC Break van harte welkom op de Etixx infoavond.

In de sportwereld is er een continue evolutie omtrent trainingsschema’s, materiaal- en techniekverbetering en zelfs mentale begeleiding. Alles is tot in de puntjes georganiseerd, .... met uitzondering van voeding. Voeding is niet alleen de brandstof voor het lichaam, maar vormt ook een zeer belangrijke functie als beschermstof, bouwstof en hydratatie. Daarmee is het juiste advies omtrent ‘sport’voeding één van de belangrijkste factoren voor een goede en verantwoorde prestatie.

In deze infosessie zult u niet alleen sportspecifieke tips krijgen wat u moet eten voor, tijdens en na een inspanning maar er zal ook aangetoond worden wat u dagdagelijks moet eten om uw prestatieniveau te verhogen. U krijgt een wetenschappelijke onderbouwde uitleg van een enthousiaste spreker en nadien is er voldoende tijd om enkele persoonlijke vragen te stellen.

 

Datum: Zaterdag 31 maart 2018 om 16u30

Locatie: Sportoase Elshout, Elshoutbaan 17 - 2930 Brasschaat (zaaltje naast cafetaria)

Datum: 
zaterdag, 31 maart, 2018 - 16:30
Te: 
Sportoase Elshout, Elshoutbaan 17, 2930 Brasschaat
Sluitingsdatum: 
vrijdag, 30 maart, 2018
In clubverband: 
ja
Tags: