september 2017

Bospolderloop 14/10/2017

Natuurpunt Antwerpen Noord en Trage Wegen Ekeren nodigen je uit voor een sportieve voormiddag in de Bospolder.

Kom je beentjes strekken op ons loop– en wandelparcours van 3 of 5 km. Supporters zijn ook van harte welkom!

Leden NP lopen gratis, niet-leden € 1. Vergeet je lidkaart niet!

Na afloop wordt er aan alle lopers een drankje aangeboden.

Trainingssessies voor alle afstanden beschikbaar

Vele joggers van kern Brasschaat hebben zich de afgelopen maanden de vraag gesteld wat er volgt na het behalen van hun attest Start-to-Run 10KM. Tot nogtoe was er in deze kern geen gestructureerde/georganiseerde opvolging naar langere afstanden (in kern Ekeren bestond die mogelijkheid al langer). Er ontstonden dan ook individuele initiatieven/groepen.We zijn verheugd dat we vanaf heden die opvolging vanuit beide kernen kunnen aanbieden. In Kern Brasschaat zal je nu ook zowel in het voorjaar als in het najaar buiten de Start-to-Run sessies naar 10Miles en halve marathon kunnen trainen.

Kermisloop Putte

Groepsinschrijving : Meldt je aan via frank.harsdorf@telenet.be met vermelding van de naam die je op je borstnummer wil (max. 7 karakters) en maat van T-shirt (XS-S-M-L-XL-XXL) en betaal je inschrijving op rekening BE74 0635 9896 2507  voor 4 oktober 2017.

Ben je al ingeschreven, stuur dan even je inschrijvingsbevestiging door naar frank.harsdorf@telenet.be. Zo weten we in de club ook dat je aan deze wedstrijd deelneemt.

Afstanden : 5KM of 10KM

 

Pagina's