september 2016

Kangoeroes - Ekeren

We vinden het belangrijk om ook kwaliteit te kunnen aanbieden aan onze jongste leden. Om die reden hebben we besloten om een maximum aantal atleetjes bij onze kangoeroes in te voeren, waarbij er voorrang wordt gegeven aan kinderen geboren in 2010.

BK Cadetten En Scholieren In Herentals

Enkele atleten van onze club waren geselecteerd voor deelname aan dit kampioenschap. Twee scholieren wisten de top te behalen. Zaterdag werd Jaan Bal 2de bij het polsstokspringen. Hij overschreed de lat die op 4m 40 lag. Zondag werd hij  zelfs 1ste in de 110 m horden.Hij klokte de chrono af op 14.42.  Ook Dries Peeters was in vorm dat weekend. In de reeksen van 400m horden liep hij de beste tijd van alle deelnemers. Op zondag in de finale moest hij topfavoriet Tuur Bras laten voorgaan. Dries behaalde zilver in 54.77.

Clubkampioenschap - Finale

Het clubkampioenschap voor benjamins, pupillen en miniemen vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 oktober in Brasschaat!
Ook voor cadetten, scholieren, junioren, seniors en masters is er die dag een clubkampioenschap, bestaande uit een meerkamp.Dit jaar wordt er ook voor kangoeroes een kleine meerkamp georganiseerd.

Om praktische redenen vragen we om vooraf in te schrijven. De betaling van € 2,00 inschrijvingsgeld gebeurt de dag zelf. Wie vooraf inschrijft, heeft recht op 1 gratis drankje tijdens het clubkampioenschap. Uiteraard kan je ook de dag zelf inschrijven! Voorinschrijven kan nog tem donderdag 29/09/2016.